Ring for informasjon vedrørende åpning av Fjellverden Hundesenter

Username:

Password:

Fargot Password? / Help

Kvalitet fremfor kvantitet

Vi ønsker å være et eksklusivt foretag som satser på kvalitet fremfor kvantitet. Fjellverden Hundesenter med lokaliteter i Eltdalen Trysil drives av Finn og Anne-Lise Bråtebæk. Vi besitter ca 320 mål med skog og nedlagt jordbruksområder som passer perfekt til kvalitetstrening for aktive stående fuglehunder!

Disse lokalitetene gir oss unike muligheter i opplæringen ved feks. innkalling, hvor det er nødvendig at hundene kan springe løs. Fjellverden Hundesenter disponerer duer og duene har en sentral plass på kursene og bidrar til å effektivisere treningen. Hos oss kan folk komme innom å trene sin hund med eller uten instruktør og vi kan også tilby trening både i skog og på fjell.


170 år tilbake i tid

Om ønskelig kan vi også tilby helgekurs i grunnleggende dressur med enkel overnatting på gården. (maks 4.pers om gangen) Her får våre kunder en opplevelse av å bli satt 170 år tilbake i tid da den eldste stua på gården er fra 1840 og alle bygninger er i laftet tømmer.

Kursene holdes kontinuerlig gjennom hele året og på den måten har Fjellverden Hundesenter alltid et tilbud til deg når du måtte trenge det.

Opplæringstilbudet på Fjellverden Hundesenter er et resultat av mange års erfaring, diverse kurs og jakt med stående fuglehunder samt instruktørutdannelse fra Oslo Hundeskole.